Salto toegangscontrole breed toepasbaar

Wilt u meer weten over Salto elektronische sluitsystemen? Neem vooral contact met ons op per telefoon, email of ons contactformulier.

neem direct contact op

Meer weten?

Tom Saarloos

technisch adviseur

06 83 93 92 36 óf 088-40 88 823

Mail Tom

Flexibel RFID-systeem

SALTO-oplossingen worden over de hele wereld in allerlei gebouwen toegepast. Safe installeert Salto in de detailhandel, op kantoren, scholen, verzorgings-instellingen en in de industrie. Salto is immers het eerste RFID-systeem dat op elk gewenst moment aangepast kan worden. Het biedt flexibel en functioneel toegangsbeheer met een ruime keuze aan software-opties.

Binnen dit geavanceerde toegangscontrole-systeem is intelligentie ingebouwd. Zo kunnen zowel het slot als de sleutel draadloos communiceren met de SALTO-programmeringssoftware. Dat levert enorm veel gebruiksgemak op bij het beheer.Vraag Safe Beveiliging naar alle details.

SALTO Virtual Network

De basis voor het succes van Salto wordt gevormd door het baanbrekende SALTO Virtual Network-platform; kortweg SVN. Het principe van SVN is de data-on-card technologie met gepatenteerde lees-schrijf functionaliteit. Daarmee kunnen elektronische sloten en cilinders zonder kabels in een virtueel netwerk geplaatst worden en centraal via de ProAccess software aangestuurd worden.Dat biedt gemak bij de installatie, maar zeker ook in het beheer en gebruik.

Het systeem van SALTO is innovatief maar ook beproefd: de toegangscontrole oplossingen van SALTO bevinden zich immers in meer dan 90 landen op meer dan 2 miljoen deuren.

Salto draadloze sleutel rfid-systeem

Salto integreren met andere vormen van toegangscontrole

Salto elektronische sleutelsystemen

Met SALTO koppelt u moeiteloos gebruikers aan de ruimtes die zij mogen betreden. Zo kunt u de veiligheid maximaliseren. Daarbij gaat het om (kantoor)ruimtes, maar kan het even zo goed gaan om archiefkasten of bijvoorbeeld parkeerplaatsen. Safe realiseert voor u een naadloze integratie met Physical Security Information Management Systems (PSIM) en met gebouwbeheer systemen. SALTO toegangscontrole wordt door Safe adequaat aan bestaande systemen gekoppeld. Salto werkt daarbij foutloos en snel. De betrouwbare RFID-technologie zorgt ervoor dat toegangsrechten snel en nauwkeurig worden gelezen voor een goede doorstroming bij in- en uitgangen.

Met Salto is heel veel mogelijk en het installeren van Salto binnen een complex is even zo goed het werk van een ambachtelijk slotenmaker als van een doorgewinterde ICT-er. Safe Beveiliging heeft beide in huis. Niet verwonderlijk dat Safe één van de grootste installateurs is van Salto in Nederland.

Salto Systems logo

Martijn Nieuwhof manager bedrijfsvoering 
Gezond op Zuid over Salto en Safe

Martijn

“We hebben samen met onze adviseur drie partijen benaderd voor dit project. Op basis van de kosten en de ervaring die onze adviseur al had met Safe is daar Safe Beveiliging uitgekomen. Zij zijn hier 
voortvarend aan de slag gegaan en ik ben serieus uiterst tevreden over hoe de installatie op alle locaties verlopen is en ook over de werking van het hele systeem. Medewerkers voelen zich hier veilig bij. Want alleen mensen die gemachtigd zijn kunnen nu een kamer binnenlopen.”

Logo Gezond-op-Zuid-143x65


Adres

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Neem contact op >
Openingstijden

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we altijd bereikbaar

24/7 Spoedservice

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen bij bedrijven en instellingen te verhelpen.
24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

© 2021 copyright Safe Beveiliging. Alle rechten voorbehouden. Lees hier ons privacy- en cookiebeleid en algemene voorwaarden (Vertaz).