Salto sloten en toegangscontrole


Salto virtueel netwerk - de film

Klik op de video hieronder en zie hoe praktisch het nieuwe virtuele netwerk van Salto werkt in een heldere animatie. De gebruikers zélf zorgen voor de update van de sloten.

Salto toegangscontrole breed toepasbaar

SALTO-oplossingen worden over de hele wereld in allerlei gebouwen toegepast. U vindt Salto in de detailhandel, op kantoren, scholen, verzorgingsinstellingen en in de industrie. Salto is immers het eerste RFID-systeem dat op elk gewenst moment aangepast kan worden. Het biedt flexibel en functioneel toegangsbeheer met een ruime keuze aan software-opties. Binnen dit geavanceerde toegangscontrole-systeem is intelligentie ingebouwd. Zo kunnen zowel het slot als de sleutel draadloos communiceren met de SALTO-programmeringssoftware. Dat levert enorm veel gebruiksgemak op bij het beheer.

SALTO Virtual Network

SALTO is één van ‘s werelds meest toonaangevende fabrikanten van elektronische toegangscontrole systemen. De basis voor dat succes wordt gevormd door het baanbrekende  SALTO Virtual Network-platform; kortweg SVN. Het principe van SVN is de data-on-card technologie met gepatenteerde lees-schrijf functionaliteit. Daarmee kunnen elektronische sloten en cilinders zonder kabels in een virtueel netwerk geplaatst worden en centraal via de ProAccess software aangestuurd worden.Dat biedt gemak bij de installatie, maar zeker ook in het beheer en gebruik. Het systeem van SALTO is innovatief maar ook beproefd: de toegangscontrole oplossingen van SALTO bevinden zich immers in meer dan 90 landen op meer dan 2 miljoen deuren.

Salto integreren met andere vormen van toegangscontrole

Met SALTO koppelt u moeiteloos gebruikers aan de ruimtes die zij mogen betreden.  Zo kunt u de veiligheid maximaliseren. Daarbij gaat het om (kantoor)ruimtes, maar kan het even zo goed gaan om archiefkasten of bijvoorbeeld parkeerplaatsen. Safe realiseert voor u een naadloze integratie met Physical Security Information Management Systems (PSIM) en met gebouwbeheer systemen. SALTO toegangscontrole wordt door Safe adequaat aan bestaande systemen gekoppeld. Salto werkt daarbij foutloos en snel. De betrouwbare RFID-technologie zorgt ervoor dat toegangsrechten snel en nauwkeurig worden gelezen voor een goede doorstroming bij in- en uitgangen.

Wilt u meer weten over Salto elektronische sluitsystemen?

Neem vooral contact met ons op per telefoon, email of ons contactformulier.

© 2017 copyright Safe Beveiliging. Alle rechten voorbehouden. Lees hier ons privacy- en cookiebeleid