Het beste cilinderslot voor uw situatie?

Neem direct contact op

Tom Saarloos technisch adviseur

Tom Saarloos

technisch adviseur

06 83 93 92 36 óf 088-40 88 823

Mail Tom

Alle merken

Safe Beveiliging levert op het gebied van toegangscontrole de beste cilindersloten. Wat het beste cilinderslot is, blijkt volledig afhankelijk van de situatie. Daarom zal Safe in veel gevallen eerst de situatie in ogenschouw nemen, om vervolgens te komen met een advies op maat  

Razendsnel een nieuwe cilinder

Daar waar het nodig kan zijn om razendsnel (lees binnen een paar uur) een nieuwe cilinder te kunnen leveren passend bij de gedistribueerde sleutels, wordt door Safe EVVA toegepast. In andere gevallen kunnen dat ook de onderstaande merken zijn

cilindersloten%20safe%206
cilindersloten%20safe%205
cilindersloten%20safe%204

Dom

dom security-logo

Kwaliteit in sluittechniek

DOM Nederland is expert in het ontwikkelen van de hoogste kwaliteit sluittechniek en toegangscontrole oplossingen voor deuren. Zij hebben in Nederland  een eigen assemblagefaciliteit en verkooporganisatie met een binnen- en buitendienst. Dom is onderdeel van DOM Security, dat werd opgericht door Henri Morel in Parijs. 

Of het nu gaat om een appartementsgebouw of een hiërarchisch georganiseerd gebouw - DOM cilindersloten heeft de oplossing. Van een centraal sleutelsysteem tot een hoofdsleutel systeem.

CES

logo_head

Enorm portfolio

CES levert hoogwaardige insteeksloten. Kenmerkend voor deze deursloten zijn de materialen en de verwerking daarvan. De onderdelen grijpen ineen met de betrouwbaarheid van een Zwitsers uurwerk.Met een speciale coating op de voorplaat en de sluitplaat past het slot stijlvol bij de deur. Het productportfolio bestaat uit projectsloten, sloten voor klantspecifieke situaties en speciale sloten, zoals voor schuifdeuren van operatiekamers. Daarnaast zijn er innovatieve sloten voor renovatieprojecten.

Zo verschillend de deuren, zo divers de insteeksloten. Iedere functie vraagt om een specifieke oplossing.
De sloten van CES zijn het resultaat van vele jaren ervaring: continu doorontwikkeld, regelmatig getest, gecertificeerd en altijd 'made in Germany, made by CES'.
Omdat CES zelf een galvaniseerinstallatie heeft, kan het  sloten in verschillende kleuren en afwerkingen leveren: mat of glanzend, messing, gebruineerd, roestvrij staal, wit...

Mauer

mauer

Veilig en duurzaam sluitsysteem

Mauer cilinders is een specialist in het produceren van sloten en cilinders die uw veiligheid doen toenemen. Mauer cilinderslot bieden oplossingen voor hedendaagse wensen op het gebied van veiligheid. Efficiency, luxe, comfort, duurzaamheid & kwaliteit is waar Mauer cilindersloten voor staat.

De cilindersloten van Mauer zijn hoogwaardige cilindersloten. Mauer is tegenwoordig onderdeel van Assa Abloy dat ook andere grote merken biedt zoals Nemef en Lips. 

De sluitsystemen van Mauer worden volgens een sluitplan voorgeprogrammeerd uitgeleverd. Met speciaal voor Mauer geschreven software (MasterPro®) wordt een optimale en foutloze berekening gemaakt, waarbij alle combinatiemogelijkheden optimaal worden benut. Bovendien controleert het programma elke sleutel met elke cilinder op eventuele 'gedwongen' meesluitingen (illegal access). Zo ontstaat een veilig en duurzaam sluitsysteem. Wij kunnen zeer uitgebreide sluitsystemen zeer snel voor u realiseren .

Nemef

Nemef Logo

Sterke beveiliging

De Nemef veiligheidscilinders voldoen aan alle eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen en SKG. De veiligheidscilinders zijn hiermee geschikt voor buitendeuren. Voor alle cilinders geldt dat deze op bestelling in alle gewenste gelijksluitende aantallen, lengtes en uitvoeringen geleverd kunnen worden. 

Nemef staat bekend om haar ijzersterke ''NF'' cilinderlijnen die hedendaags niet meer te weg te denken zijn uit de woningbouw, bedrijfspanden en zorginstellingen.

De Nemef SKG3 cilinderlijnen beschikken over sterke beveiligingen tegen de meest gebruikte inbraakmethodes zoals het kerntrekken of het uitboren van de cilinder. Mede hierdoor voldoen de Nemef SKG3 cilinderlijnen aan de strenge eisen van het PolitieKeurmerk Veilig Wonen.

De hoogwaardige Nemef NF3 en Nemef NF4 cilindersloten worden beide geleverd inclusief sleutelkaart .

Tevens heeft u de keuze tussen een conventionele sleutel of een keersleutelprofiel. Laatsgenoemde brengt een stuk comfort en bedieningsgemak met zich mee!

Lips

Lips Logo

Veilig en duurzaam sluitsysteem

Ook Lips is onderdeel van Assa Abloy; de grootste wereldwijde leverancier van slimme slot- en beveiligingsoplossingen. Het bedrijf staat voor innovatieve producten die stuk voor stuk zekerheid , veiligheid en gemak bieden. Lips is een oer-Hollands merk, actief sinds 1871, dat uitgroeide tot een begrip in mechanische sloten en sluitsystemen.

Daar waar in een sleutelplan ook bestaande of zelfs nieuwe oplegsloten gebruikt moeten worden, adviseert Safe Lips regelmatig. 

EVVA

EVVA Logo

Beste cilinderslot voor snelheid

De cilinder die Safe verreweg het meest toepast, is die van EVVA. Mits u veel waarde hecht aan het snel verkrijgen van nieuwe cilindersloten omdat er een aantal kwijt zijn, dan is Evva voor u het beste cilinderslot. Safe kan deze in eigen huis vervaardigen waardoor ze snel geproduceerd kunnnen worden. Klik op de button hiernaast om alles over deze cilinders te lezen.

Adres

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Neem contact op >
Openingstijden

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we altijd bereikbaar

24/7 Spoedservice

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen bij bedrijven en instellingen te verhelpen.
24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

© 2022 copyright Safe Beveiliging. Alle rechten voorbehouden. Lees hier ons privacy- en cookiebeleid en algemene voorwaarden (Vertaz).