Een integrale aanpak voor Salto

Salto is een meer dan doordacht toegangssysteem. Juist daarom is het van essentieel belang dat u Salto door vakmensen laat installeren. Zij kunnen er voor zorgen dat dit draadloze toegangssysteem zo wordt toegepast dat u er optimaal voordeel mee behaalt. U kunt immers ook zones en gebruikresgroepen definiëren, tijdslots aanmaken en in de loop der tijd nieuwe gebruikers en nieuwe deuren toevoegen. In principe kunt u dat allemaal zelf. Maar als integrale dienstverlener biedt Safe Beveiliging aan om het functioneel en technisch beheer van u over te nemen. Onze specialisten waken dan over uw systeem en vormen de helpdesk voor uw gebruikers.

Een totaalaanpak

Safe Beveiliging levert op het gebied van toegangscontrole de beste systemen. Maar daarmee bent u er niet. Al ver voor die plaatsing ontwikkelt Safe Beveiliging daarom een volledig concept voor toegangscontrole. Daarbij denkt Safe integraal. Het adviseert dus niet alleen in toegangscontrolesystemen, maar ook in bijvoorbeeld de sloten en drangers die nodig zijn. Vervolgens kan Safe de volledige regie naar zich toetrekken. Het zorgt dan ook dat aannemers en installateurs over de juiste informatie beschikken en vraagt bij de opdrachtgever de benodigde data op om een volledig werkend Salto-systeem turn key op te leveren.

Toegangscontrole werkt pas als het doordacht geplaatst wordt, goed geprogrammeerd is, deskundig gemonteerd is en als uw mensen waar nodig een gedegen training hebben gehad in het gebruik ervan. Daar staan we voor. Safe levert in alle gevallen een volledig werkend Salto-systeem op. Dozen naar binnenschuiven werkt hier pertinent niet. Dus leveren we een complete, doordachte oplossing waarin alle kwaliteiten van Salto optimaal gebruikt worden. Inclusief het onderhoud daarop én ondersteuning als er problemen zijn. 24/7 in heel Nederland.

Safe Beveiliging heeft in 40 jaar tijd een reputatie opgebouwd in de beveiliging van bedrijven, winkels, scholen, instellingen en huizen. Door de beste producten op dit gebied te combineren met doordacht advies, ambachtelijk vakmanschap en échte service, weten we ons werkelijk te onderscheiden. We zijn een zeer betrokken slotenspecialist, maar even zo goed een ervaren projectplanner en ICT-specialist. De focus op klanttevredenheid zit in de poriën van het bedrijf en werkelijk in iedere medewerker. Op die manier hebben we een klantenportefeuille opgebouwd met bijvoorbeeld grote namen als Jumbo Supermarkten, zorginstellingen zoals Middin en WZH, vele scholengroepen en ook VVE’s. Vraag ons naar voorbeelden van de toepassing van Salto en lees gebruikservaringen.

Over Salto

In 2001 werd door een team van beveiligingsspecialisten het bedrijf SALTO opgericht in het Spaanse Oiartzun. Het doel was duidelijk: een toegangscontrole systeem van wereldklasse ontwikkelen dat eenvoudig is in gebruik en uiterst efficiënt. Waardoor gebruikers de mogelijkheid hebben om de toegang van gebouwen naar behoefte te controleren en om al hun deuren te beveiligen zonder ingewikkelde en dure bekabeling. Een dergelijke oplossing moest eenvoudig zijn in installatie en configuratie, kostenefficiënt, betrouwbaar en zich kenmerken in het gemak waarmee aanpassingen naar veranderende eisen gedaan kunnen worden.Safe Beveiliging heeft het systeem van Salto direct toen het in Nederland geintroduceerd werd uitgebreid getest en daarna geïmplementeerd bij veel van haar relaties. In het afgelopen decennium is veel ervaring met Salto opgebouwd. Geen bedrijf in Nederland heeft zoveel ervaring met de implementatie hiervan en kan u werkelijk ontzorgen bij de introductie. Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek. Of lees eerst meer over Salto.

Download documentatie

Download onderstaand diverse (product)brochures en overzichten van Salto Systems.
• Salto Systems Corporate brochure 
• Salto Systemen - Markten (oa Onderwijs, Zorg, Retail, VVE, etc.) 
• Salto Sloten - Productoverzicht

Product brochures
• Salto KS Cloud-based Toegangscontrole 
• Salto Mobile solutions - JustIN  
• Salto toegangscontrole - XS4 Mini 
• Salto toegangscontrole - XS4 One  

© 2017 copyright Safe Beveiliging. Alle rechten voorbehouden. Lees hier ons privacy- en cookiebeleid