Een integrale aanpak voor Salto

Salto biedt zoveel mogelijkheden, dat u er goed aaan doet zich goed voor te laten lichten.
Bel Safe voor een oriënterend gesprek:
088 40 88 800 

Meer dan een toegangssysteem

Salto is een meer dan doordacht toegangssysteem. Juist daarom is het van essentieel belang dat u Salto door vakmensen laat installeren. Zij kunnen er voor zorgen dat dit draadloze toegangssysteem zo wordt toegepast dat u er optimaal voordeel mee behaalt.
U kunt immers ook zones en gebruikresgroepen definiëren, tijdslots aanmaken en in de loop der tijd nieuwe gebruikers en nieuwe deuren toevoegen. In principe kunt u dat allemaal zelf. Maar als integrale dienstverlener biedt Safe Beveiliging aan om het functioneel en technisch beheer van u over te nemen. Onze specialisten waken dan over uw systeem en vormen de helpdesk voor uw gebruikers.

Een volledig concept

Safe Beveiliging levert op het gebied van toegangscontrole de beste systemen. Maar daarmee bent u er niet. Al ver voor die plaatsing ontwikkelt Safe Beveiliging daarom een volledig concept voor toegangscontrole. Daarbij denkt Safe integraal. Het adviseert dus niet alleen in toegangscontrolesystemen, maar ook in bijvoorbeeld in de zonering van uw complex of groepen gebruikers die gedefinieerd kunnen worden.. Vervolgens kan Safe de volledige regie naar zich toetrekken. Het zorgt dan ook dat aannemers en installateurs over de juiste informatie beschikken en vraagt bij de opdrachtgever de benodigde data op om een volledig werkend Salto-systeem turn key op te leveren.

Bel voor meer Salto-details

nieuwe%20foto%20marc

Mark van Lieshout

Projectmanager

06 23 54 83 36 óf 088 40 88 863

Mail Mark
Salto sloten logo
Salto sluitsystemen

Geen bedrijf in Nederland heeft zoveel ervaring met de implementatie hiervan en kan u werkelijk ontzorgen bij de introductie. Neem contact met Safe op voor een oriënterend gesprek. Of lees eerst meer over Salto.

Salto draadloze sloten

Optimaal gebruik Salto

Toegangscontrole werkt pas als het doordacht geplaatst wordt, goed geprogrammeerd is, deskundig gemonteerd is en als uw mensen waar nodig een gedegen training hebben gehad in het gebruik ervan. Daar staan we voor. Safe levert in alle gevallen een volledig werkend Salto-systeem op. Dozen naar binnenschuiven werkt hier pertinent niet.
Dus leveren we een complete, doordachte oplossing waarin alle kwaliteiten van Salto optimaal gebruikt worden. Inclusief het onderhoud daarop én ondersteuning als er problemen zijn. 24/7 in heel Nederland.

Sloten- en ICT-specialist

Safe Beveiliging heeft in 40 jaar tijd een reputatie opgebouwd in de beveiliging van bedrijven, winkels, scholen, instellingen en huizen. Door de beste producten op dit gebied te combineren met doordacht advies, ambachtelijk vakmanschap en échte service, weten we ons werkelijk te onderscheiden. We zijn een zeer betrokken slotenspecialist, maar even zo goed een ervaren projectplanner en ICT-specialist.  

Vraag ons naar voorbeelden van de toepassing van Salto en lees gebruikservaringen.

Salto XS4 One sluitsysteem
Safe levert Salto assortiment
Salto draadloze elektronische toegang
Salto draadloos slot
Adres

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Neem contact op >
Openingstijden

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we altijd bereikbaar

24/7 Spoedservice

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen bij bedrijven en instellingen te verhelpen.
24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

© 2022 copyright Safe Beveiliging. Alle rechten voorbehouden. Lees hier ons privacy- en cookiebeleid en algemene voorwaarden (Vertaz).