silvester%20 %201.jpeg

Een medewerker in de schijnwerpers:

Monteur Silvester Wolvers binnenkort zelfstandig
en met een eigen bus het land in

Afgelopen januari, kwam Silvester Wolvers als leerlingmonteur in dienst bij Safe Beveiliging. Eén maand eerder was zijn goede vriend Christiaan al als ervaren monteur met een elektro-achtergrond aan de slag gegaan bij Safe en hij had Silvester ervan overtuigd om vooral ook te solliciteren: “Ik was ondanks mijn 47 jaar bloed nerveus bij dat gesprek, maar het voelde echt direct helemaal goed. Ik was direct helemaal thuis. Privé ben ik best handig met houtbewerking, maar ik had zelf nooit gedacht als monteur in de toegangsbeveiliging aan de slag te gaan. Goed dat Chris me overtuigd heeft. In de eerste periode zijn we ook erg veel samen op pad geweest. Ed en Willem Bever werden we genoemd. Leuke tijd. De laatste weken ben ik met Thomas Kosmas op pad en daar leer ik weer andere dingen van. We doen vooral heel veel Politie Keurmerk Veilig Wonen-projecten. Zo komen we écht in het hele land. Alleen in Zeeland ben ik nog niet geweest.”

Silvester Wolvers is er de man niet naar om stil te zitten. Hij is een aanpakker die zijn sporen verdiende in onder meer de ongediertebestrijding en de detailhandel, maar was door omstandigheden thuis komen te zitten: “Het internet had de marges voor de dierenspeciaalzaak, waar ik bedrijfsleider was, erg onder druk gezet. De kennis die ik in de detailhandel heb opgedaan kan ik bij Safe ook heel goed gebruiken. Je bent in de winkel een halve psycholoog en de mensenkennis die ik daar leerde, gebruik ik nu dagelijks bij Safe. Veel technische kennis krijg ik van collega’s en dat werkt echt heel erg goed. Aansluitend ga ik nog een hele serie cursussen volgen. Mijn contract is inmiddels al verlengd en ik kan dus straks ook zelfstandig met een ‘eigen’ bus het land in. Maar ik heb ze gevraagd even te wachten met die mooie bus. Ik heb zo namelijk een paar weekjes vakantie en dan is het zonde als die bus er staat. Kunnen we beter direct na mijn vakantie doen.”

“De komende weken ga ik met John de Jong op pad. John werkt al meer dan twintig jaar bij Safe. Hij werkt vooral aan storingen. Dan weet je van tevoren helemaal niet wat je tegenkomt en bovendien is bijna alles dan spoed. Van iedereen leer ik weer een stukje meer en daarna is het dan dus even vakantie. We blijven gewoon thuis hoor. Ik was graag naar Frankrijk gegaan, maar dat lijkt me niet verstandig. Straks wordt het daar code oranje en moet ik bij thuiskomst in quarantaine. Dan heeft Safe niets aan mij. Dat wil ik niet op mijn geweten hebben. Maar straks in augustus ga ik er dus alleen op uit. Waarschijnlijk wel mopperend in de files van de A15 en A4. Dat was echt het enige voordeel van corona; dat we even geen files hadden. Ach het zij zo. Ik heb het gewoon erg naar mijn zin: erg leuk werk en leuke collega’s. Fysiek is het wel zwaarder dan ik gedacht had: veel tillen, veel op de hurken zitten en dan wél heel geconcentreerd werken. Maar ook dat went.”


Adres

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Neem contact op >
Openingstijden

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we altijd bereikbaar

24/7 Spoedservice

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen te verhelpen. 24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

© 2018 copyright Safe Beveiliging. Alle rechten voorbehouden. Lees hier ons privacy- en cookiebeleid en algemene voorwaarden (Vertaz).