KOM WERKEN BIJ
SAFE BEVEILIGING
EN GROEI MET ONS MEE

Een leuk team, volop kansen en veel zelfstandigheid. Solliciteer op de functie van:

Financieel medewerker op MBO-niveau m/v  (24 uur)

Wat is er vereist?

      MBO werk- en denkniveau 
  Handig in financiën
   Communicatief
   Goed met cijfers
   Secuur

Jouw job

We zoeken een zeer secure financieel medewerker m/v voor 24 uur in de week. En het mooie is: die uren mag je zelf indelen. Je hoeft echt geen financiële bolleboos te zijn. Exact werken is veel belangrijker. Want jij stuurt de facturen naar onze klanten en stuurt ze, als dat nodig is, ook een aanmaning. Verder ben je de back-up van onze service coördinatoren. In dat geval plan je onze monteurs ook in en neem je bijvoorbeeld de telefoon aan.

Kortom: dit is leuk en afwisselend werk binnen een al even leuk bedrijf met veel fijne collega’s. Ben je MBO opgeleid, heb je wel wat met financiën en heb je zin in een leuke job bij een snelgroeiend bedrijf? Bel of mail dan vandaag nog.

Meer info over Safe

Wat krijg je van Safe?

  Veel mogelijkheden je verder te ontwikkelen
   Een keurig startsalaris
  Een enthousiast team
 Een moderne werkomgeving
  Plezier in je werk
 tot 50% thuiswerken is mogelijk

Een toekomstig collega

werkenbijsafe


Stan van der Zande: “Het feit dat ik hier binnen Safe projectverantwoordelijk ben, vind ik fantastisch. Dat is de stap die ik wilde maken. Ik ben er zeker nog niet, maar ik kan in deze functie nog behoorlijk groeien. En wat ik hierna wil? Ben ik echt niet mee bezig. Ik ben nu 24 en heb een boeiende baan bij een heel jong en flexibel bedrijf, waar ik me nog verder kan ontwikkelen. Daar wil ik me nu volledig op focussen. Men heeft me hier echt goed opgevangen en ik voel me nu al één van hun.” 

Deze job valt heel goed te combineren met jouw situatie thuis

Bij Safe krijg je kansen

Safe Beveiliging zoekt momenteel ervaren én minder ervaren medewerkers. Enthousiaste mensen die net als wij, elke dag willen groeien in toegangsbeveiliging. We werken voor grote klanten als Jumbo, Woonstad Rotterdam, heel veel scholen en zelfs voor de Politie.

Bij Safe kun je groeien. En Safe groeit zelf ook. Steeds meer zorginstellingen, landelijke winkelketens, scholen en woningbouw-verenigingen doen een beroep op Safe. Daarom zijn we op zoek naar gedreven collega’s. Ze kunnen bij ons op een warm welkom rekenen.

Solliciteer vandaag nog

Solliciteer vandaag nog, dan kun je wellicht al op de eerste van de maand beginnen

Werken bij Safe

winkelslot

Ons écht kapitaal zijn onze mensen. dat weten we. Zij maken het onderscheid voor onze klanten. Daarom bieden we medewerkers niet alleen een fijne sfeer en een goed salaris, maar ook mogelijkheden om verder te groeien en heel veel zelfstandigheid. Zo weten we fijne vakmensen aan ons te binden.

Jouw groeipad 

winkelslot

Safe Beveiliging denkt graag mee over jouw groei. Je krijgt mogelijkheden om door te studeren, maar ook om op basis van jouw ervaring en kwaliteiten verder te komen binnen het bedrijf. Zo kun je bijvoorbeeld senior-monteur worden, maar er ook voor kiezen om op termijn te werken in de verkoop of werkvoorbereiding. Deel vooral je ambities met ons.

Het begint met ervaring, of in ieder geval twee rechter handen. Wij zorgen intern dat je gekoppeld wordt aan een zeer ervaren collega, die je een flinke periode begeleid. Ons vak leer je immers toch vooral in de praktijk. Door je aan verschillende specialisten te koppelen, krijg je uiteindelijk alle kennis in huis en kun je zelfstandig aan de slag.

Er zijn vervolgens kansen genoeg. Je kunt in je vak verder groeien, maar ook doorgroeien binnen het bedrijf naar een volgende functie. Van de bus naar kantoor bijvoorbeeld. Net waar jouw mogelijkheden en ambities liggen  

expert toegangsbeveiliging-4139

Neem contact op

Safe Beveiliging groeit. We zijn specialist in vergrendeling en ontgrendeling van deuren. Onze kracht ligt in ambachtelijk vakmanschap gecombineerd met kennis van de modernste techniek en elektronica. Zowel voor complexe projecten als voor dagelijkse storingen en onderhoud zijn wij een uiterst flexibele partner voor het leveren en monteren van een eenvoudig slot tot een complex toegangscontrolesysteem.

Niet zonder trots mogen wij vele bekende landelijke retailketens, zorginstellingen, multinationals en onderwijsinstellingen tot onze vaste klantenkring rekenen. Zij herkennen onze kwaliteit en toewijding. En steeds meer instanties doen dat. Daardoor hebben wij op dit moment een flink aantal vacatures.

Mail Martin Kwak

 

 

Alle expertise van Safe Beveiliging

Toegangsbeveiliging%20retail 11

Stempel

Op veel plekken op deze site figureert een stempel voor het pand van een klant. Een straattekening van een stempel plat op straat, die een extra dimensie suggereert. Hij heeft zojuist  It's Safe for sure bij het pand gestempeld. En zo is het: waar Safe Beveiliging geweest is, weet men zich verzekerd van goede toegangsbeveiliging. En we laten de artiesten er graag bij zien in beeld. Want ook zij weten, net als Safe Beveiliging een extra dimensie aan hun werk toe te voegen.

Wil jij ook een stempel op je werk zetten? Solliciteer als (leerling)monteur bij Safe Beveiliging. 

Solliciteer

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we voor relaties altijd bereikbaar

Neem contact op

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen bij bedrijven en instellingen te verhelpen.
24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

BEKIJK HIER ONZE LEVERINGSVOORWAARDEN

Bel voor spoed