Experts in sloten en toegangsbeveiliging
Safe levert landelijk dekkend support

Expertise

De medewerkers van Safe Beveiliging zijn in staat om u een compleet beveiligingsadvies te geven om uw woning, school, instelling of bedrijfspand van goede sloten en een goed sleutelbeheerplan te voorzien. Ieder heeft een uitgebreide opleiding achter de rug en is gediplomeerd beveiligingsspecialist. Op basis van de al aanwezige beveiligingsproducten en de opbouw van deuren of ramen kunnen de experts van Safe een advies geven hoe u de situatie mogelijk effectiever zou kunnen beveiligen.

De experts van Safe Beveiliging inventariseren de eisen van de opdrachtgever, bieden adviezen, ontwikkelen sluitplannen en combineren de juiste producten met elkaar. Safe verzorgt de volledige uitwerking van hang- en sluitwerkstaten, begeleidt projecten en bewaakt waar dat nodig is ook de budgetten. Safe wil immers geen sloten leveren, maar een totaaloplossing die in alle opzichten voldoet.

Ook alle buitendienstmedewerkers zijn opgeleid tot adviseur voor het Politiekeurmerk Veilige Woning®. U mag bij Safe Beveiliging dus altijd rekenen op een deskundig advies. Safe is dan ook erkend door Kiwa en CB&V. Bovendien beschikt Safe Beveiliging over een zogenaamd VCA*-certificaat, wat garandeert dat het niet alleen aan uw veiligheid werkt, maar ook veilig werkt. Haar projectleiders zijn opgeleid volgens Prince2.

Maatwerk in sloten

Bedrijven, instellingen, particulieren, corporaties, de overheid en zélfs de politie maken gebruik van de producten, service én expertise van Safe Beveiliging. De sleutel tot dat succes is betrokkenheid. We weten als geen ander hoe belangrijk flexibel sleutelbeheer, toegangscontrole en storingsvrije beveiliging zijn voor een organisatie. Directeur Jacqueline
Beer: “Vanuit onze expertise zijn we in staat om toegangscontrole te combineren met veiligheid en gebruiksgemak. Met een combinatie van haast ambachtelijk vakmanschap en state-of-the-art ICT komen we tot adequate oplossingen. Al die oplossingen zijn maatwerk, waarbij flexibiliteit wordt ingebouwd om mee te groeien met een organisatie.”

B-to-B toegangsoplossingen

In B-to-B ben je er niet met een state of the art-beveili- gingsoplossing. De héle organisatie zal een zelfde professionaliteit moeten hebben. Monteurs, maar ook de administratie en automatisering. Beer: “Grote retailketens als Jumbo Supermarkten, Hema, Prénatal en Hunkemöller zijn klant. Maar ook woningcorporaties, zorginstellingen en ROC’s. Via hen komen jaarlijks duizenden service-aanvragen binnen, die administratief verwerkt moeten worden. De klant eist daarbij terecht transparantie. Dus kunnen wij per object werkelijk alles tot achter de komma specificeren. Monteurs van Safe administreren op een iPad en hier op kantoor wordt alles via EDI gekoppeld aan projecten. Ook daarin willen we excelleren.”

Sluitplannen

De experts van Safe Beveiliging inventariseren de eisen van de opdrachtgever, bieden adviezen, ontwikkelen sluitplannen en combineren de juiste producten met elkaar. “Safe verzorgt de volledige uitwerking van hang- en sluitwerkstaten, begeleidt projecten en bewaakt waar dat nodig is ook de budgetten,” weet Jacqueline Beer. “We willen immers geen sloten leveren, maar een totaaloplossing die in alle opzichten voldoet. Moet een hele achterstandswijk van nieuw hang- en sluitwerk worden voorzien, wat vaak verstandig is, dan zorgt Safe niet alleen voor de techniek, maar ook voor strak projectmanagement en het contact met de bewoners.” Safe wil geen slot leveren maar een oplossing. Het wil klanten daadwerkelijk ontzorgen.

Optimaal product

Omdat Safe als onafhankelijke beveiligingsspecialist niet gebonden is aan één merk, heeft het de ruimte en mogelijk- heid om een optimaal product aan te bieden. Safe biedt dus een totaalpakket voor iedere situatie. Denk aan veiligheids- sloten, meerpuntssluitingen, sluitkommen, cilinders, sluit- systemen, deurbeslag, bouwbeslag voor ramen, scharnieren, maar ook aan kluizen en geavanceerde elektronische systemen voor toegangscontrole.

Spoedservice

Tegenslag houdt zich niet aan kantoortijden. Daarom biedt Safe Beveiliging u 24 uur per dag, 7 dagen per week spoedservice. Dit betekent dat haar vakmensen dag en nacht zo snel mogelijk bij u op locatie zijn om de storing te verhelpen. En ook dat onze ICT-ers u altijd kunnen ondersteunen met uw toegangssoftware. Loopt u als relatie van Safe tegen problemen aan, dan wordt u via 088 40 88 800 altijd adequaat geholpen. Vanzelfsprekend.

Onderhoud

De basis voor iedere oplossing vormende beproefde producten van merken als Nemef, Lips, Evva, Salto, Dom, Verso, AMI, Abloy, Ikon, BAB, CES en Radaris. Daar voegt Safe Beveiliging haar kennis en service aan toe. Jacqueline Beer: “Dus als op tweede paasdag de deur van de woonboulevard niet open gaat, staan we er ook. En belangrijker dan dat: we weten dergelijke situaties vaak te voorkomen. Door toepassing van de juiste materialen en door onderhoud.”

© 2017 copyright Safe Beveiliging. Alle rechten voorbehouden. Lees hier ons privacy- en cookiebeleid