Expertise in toegangscontrole & sluitsystemen

     

Neem direct contact op

Tom Saarloos technisch adviseur

Tom Saarloos

technisch adviseur

06 83 93 92 36 óf 088-40 88 823

Mail Tom

Alle oplossingen van Safe zijn maatwerk, waarbij flexibiliteit wordt ingebouwd om mee te groeien met uw organisatie

Compleet advies sluitsystemen

De medewerkers van Safe Beveiliging zijn in staat om u een compleet beveiligingsadvies te geven om uw woning, school, instelling of bedrijfspand van goede sluitsystemen en een goed sleutelbeheerplan te voorzien. Ieder heeft een uitgebreide opleiding achter de rug en is gediplomeerd beveiligingsspecialist. Op basis van de al aanwezige beveiligingsproducten en de opbouw van deuren of ramen kunnen de experts van Safe een advies geven hoe u de situatie mogelijk effectiever zou kunnen beveiligen.

De experts van Safe Beveiliging inventariseren de eisen van de opdrachtgever, bieden adviezen, ontwikkelen sluitplannen en combineren de juiste producten met elkaar. Safe verzorgt de volledige uitwerking van hang- en sluitwerkstaten, begeleidt projecten en bewaakt waar dat nodig is ook de budgetten. Safe wil immers geen sloten leveren, maar een totaaloplossing die in alle opzichten voldoet.

integrale%20aanpak%204131

Safe is erkend

Ook alle buitendienstmedewerkers zijn opgeleid tot adviseur voor het Politiekeurmerk Veilige Woning®. U mag bij Safe Beveiliging dus altijd rekenen op een deskundig advies. Safe is dan ook erkend door Kiwa en CB&V. Bovendien beschikt Safe Beveiliging over een zogenaamd VCA*-certificaat, wat garandeert dat het niet alleen aan uw veiligheid werkt, maar ook veilig werkt. Haar projectleiders zijn opgeleid volgens Prince2.

Omdat Safe als onafhankelijke beveiligingsspecialist niet gebonden is aan één merk, heeft het de ruimte en mogelijkheid om een optimaal product aan te bieden. Safe biedt dus een totaalpakket voor iedere situatie. Denk aan veiligheidssloten, meerpuntssluitingen, sluitkommen, cilinders, sluitsystemen, deurbeslag, bouwbeslag voor ramen, scharnieren, maar ook aan kluizen en geavanceerde elektronische systemen voor toegangscontrole. 

Maatwerk EVVA cilinders: zonder elvertijd bij Safe

Safe wil geen slot leveren maar een oplossing.
Het wil klanten daadwerkelijk ontzorgen.

 

Directeur Jacqueline Beer van Safe: “Vanuit onze expertise zijn we in staat om toegangscontrole te combineren met veiligheid en gebruiksgemak. Met een combinatie van haast ambachtelijk vakmanschap en state-of-the-art ICT komen we tot adequate oplossingen. Al die oplossingen zijn maatwerk, waarbij flexibiliteit wordt ingebouwd om mee te groeien met een organisatie.”


B-to-B toegangsoplossingen

In B-to-B ben je er niet met een state of the art-beveiligingsoplossing. De héle organisatie zal een zelfde professionaliteit moeten hebben. Monteurs, maar ook de administratie en automatisering. Beer: “Grote retailketens als Jumbo Supermarkten, Hema, Prénatal en Hunkemöller zijn klant. Maar ook woningcorporaties, zorginstellingen en ROC’s. Via hen komen jaarlijks duizenden service-aanvragen binnen, die administratief verwerkt moeten worden. De klant eist daarbij terecht transparantie. Dus kunnen wij per object werkelijk alles tot achter de komma specificeren. Monteurs van Safe administreren op een iPad en hier op kantoor wordt alles via EDI gekoppeld aan projecten. Ook daarin willen we excelleren.”


jumbo supoermarkten-sluitsystemen

Sluitplannen

De experts van Safe Beveiliging inventariseren de eisen van de opdrachtgever, bieden adviezen, ontwikkelen sluitplannen en combineren de juiste producten met elkaar. “Safe verzorgt de volledige uitwerking van hang- en sluitwerkstaten, begeleidt projecten en bewaakt waar dat nodig is ook de budgetten,” weet Jacqueline Beer. “We willen immers geen sloten leveren, maar een totaaloplossing die in alle opzichten voldoet. Moet een hele achterstandswijk van nieuw hang- en sluitwerk worden voorzien, wat vaak verstandig is, dan zorgt Safe niet alleen voor de techniek, maar ook voor strak projectmanagement en het contact met de bewoners.” Safe wil geen slot leveren maar een oplossing. Het wil klanten daadwerkelijk ontzorgen.

woonstad rotterdam-sleutels
Adres

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Neem contact op >
Openingstijden

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we altijd bereikbaar

24/7 Spoedservice

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen bij bedrijven en instellingen te verhelpen.
24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

© 2022 copyright Safe Beveiliging. Alle rechten voorbehouden. Lees hier ons privacy- en cookiebeleid en algemene voorwaarden (Vertaz).