Expertise Salto Systems

Wilt u meer weten over Salto elektronische sluitsystemen? Neem vooral contact met ons op per telefoon, email of ons contactformulier
.

Bel voor meer informatie over Salto Systems

nieuwe%20foto%20marc

Mark van Lieshout

Projectmanager

06 23 54 83 36 óf 088 40 88 863

Mail Mark

SALTO Inspired Business Partners

SALTO noemt Safe Beveiliging een 'Inspired Business Partner’. Dat is een eer natuurlijk. Maar Safe wil vooral benadrukken dat het een noodzaak is. Het XS4 toegangscontrole platform van SALTO combineert elektronische deurcomponenten, randapparatuur en software, voor op maat gemaakte elektronische toegangscontrole oplossingen in een netwerk zonder bekabeling. Alles past bij elkaar, alles werkt… mist het doordacht geplaatst is, goed geprogrammeerd is en vervolgens ook goed onderhouden wordt. Daar staat Safe voor.

Safe installeert Salto in de detailhandel, op kantoren, scholen, verzorgings-instellingen en in de industrie. Salto is immers het eerste RFID-systeem dat op elk gewenst moment aangepast kan worden. Het biedt flexibel en functioneel toegangsbeheer met een ruime keuze aan software-opties. 

Binnen dit geavanceerde toegangscontrole-systeem is intelligentie ingebouwd. Zo kunnen zowel het slot als de sleutel draadloos communiceren met de SALTO-programmeringssoftware. Dat levert enorm veel gebruiksgemak op bij het beheer. 

Mogelijkheden van elektronisch toegangscontrole

Het systeem van SALTO is innovatief maar ook beproefd: de toegangscontrole oplossingen van SALTO bevinden zich immers in meer dan 90 landen op meer dan 2 miljoen deuren. Vele honderden daarvan heeft Safe voor haar rekening genomen en vaak zelfs nog steeds onder haar hoede. Want Safe gebruikt haar kennis niet alleen voor het maken van een doordacht sluitplan en de juiste installatie van Salto. Voor veel van haar klanten is Safe ook de beheerder van het Salto-systeem.

Safe is een slotenmaker maar even zo goed een ICT-specialist. Dus biedt het haar klanten de mogelijkheid om de Salto-software in de beveiligde omgeving van Safe te laten draaien, om ook de dedicated verbindingen voor Salto te beheren en zelfs om veel van de beheerstaken rond Salto te verzorgen. Het kan.  

Meer informatie?

Het elektronische toegangscontrole systeem van Salto biedt dus veel voordelen, zoals:
Op maat gemaakte oplossing in een netwerk zonder bekabeling

  • Wordt toegepast voor detailhandels, kantoren, scholen en zorginstellingen

  • Veel gebruiksgemak doordat slot en sleutel draadloos communiceren met de programmeringssoftware

  • Voor totale ontzorging kan Safe beheerder worden van het systeem

Uiteraard mag u altijd contact met ons opnemen voor eventuele vragen of extra informatie over de elektronische toegangscontrole van Safe. Het eenvoudigste is om het contactformulier in te vullen.

Salto beheerSalto slotenDe teamleider van Woonstad over Salto

 

Salto systems experts
Adres

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Neem contact op >
Openingstijden

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we altijd bereikbaar

24/7 Spoedservice

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen bij bedrijven en instellingen te verhelpen.
24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

© 2022 copyright Safe Beveiliging. Alle rechten voorbehouden. Lees hier ons privacy- en cookiebeleid en algemene voorwaarden (Vertaz).