Expertise in EVVA-cilinders 

 

Niet alleen de cilinder van EVVA kunnen we op maat maken, ook de maatvoering van het gehele slot.
Alle kennis in huis

Safe is een uitgebreide samenwerking aangegaan met sluitsystemen specialist EVVA. Het heeft niet alleen erg veel kennis op mogen halen bij dit Oostenrijkse familiebedrijf, maar ook de moeglijkheid gekregen om als één van de weinigen in Nederland zelf EVVA-cilinders in elkaar te zetten. Dat maakt dat we uiterst flexibel kunnen zijn en alleen al vanwege de service die Safe wil bieden, vaak EVVA monteren.

EVVA wil de beste en meest betrouwbare producent
van mechanische en elektronische
toegangssystemen zijn. We herkennen die ambitie en voegen daar graag onze eigen ambitie aan toe om klanten een probleemloze, flexibeler en veilige toegangsbeveiliging te bieden.

Verreweg de meeste mechanische cilindersloten die Safe levert zijn van EVVA. Geen wonder dat juist hier in Barendrecht hét kenniscentrum is van EVVA. 

Safe maakt EVVA cilinders zelf

Safe bouwt haar EVVA-sloten helemaal zelf. U krijgt dus maatwerk, maar zonder levertijd. Natuurlijk kent een nieuw, groot systeem wel degelijk enige levertijd, maar alle naleveringen (extra sleutels voor bewoners, defecte cilinders vervangen, extra cilinder die men vergeten was) kan Safe onmiddelijk leveren. Bovendien is het systeem volledig modulair: als de monteur met de cilinders op locatie komt en er blijkt een maatvoering niet goed, kunnen onze monteurs op locatie cilinders ombouwen naar de gewenste lengte. Extreem flexibel dus.

Het 4-curven-syseem van EVVA is bovendien het meest robuuste systeem onder de mechanische sluitsystemen. Met de gepatenteerde, veervrije curventechnologie is 4KS geschikt voor de zwaarste toepassingen. De keersleutel kan heel comfortabel worden ingevoerd en draait uiterst soepel in de cilinder. De overlappende curvenfrezing biedt de hoogst mogelijke veiligheid.

 

EVVA KS4; slot voor het zware werk

4KS is de consequente verdere ontwikkeling van het beproefde curvensysteem EVVA. 4KS is nóg stabieler, robuuster en veiliger. De nieuwe vormgeving stabiliseert de sleutel en maakt hem compacter en ergonomischer. Met de nieuwe uitboorbeveiliging wordt 4KS geclassificeerd in de hoogste veiligheidsklasse overeenkomstig EN-1303:2015. 4KS is ook in de toekomst het betrouwbare systeem voor de zwaarste omstandigheden.

10 voordelen van EVVA


> Robuust en extreem duurzaam
> Voor bijzonder complex gestructureerde  
    sluitsystemen
> Technologie zonder veren

Adres

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Openingstijden

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we altijd bereikbaar

24/7 Spoedservice

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen te verhelpen. 24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

© 2018 copyright Safe Beveiliging. Alle rechten voorbehouden. Lees hier ons privacy- en cookiebeleid