Evva sluitsystemen in maatwerkprofiel

Doordat Safe de Evva-cilinders in eigen huis assembleert, hoeft u geen minuut te lang te wachten.

Neem direct contact op

Tom Saarloos technisch adviseur

Tom Saarloos

technisch adviseur

06 83 93 92 36 óf 088-40 88 823

Mail Tom

Snelle service in maatwerk

Kent u nog de tijd dat het vervangen van een eenvoudige cilinder binnen uw sluitsysteem weken duurde?
Bij Safe Beveiliging is dat reeds lang verleden tijd! Met Evva sluitsystemen bieden we een perfecte mix van snelle service, maar toch maatwerk. Van het hoogste niveau dat u kunt verwachten.

Safe Beveiliging levert al bij vele organisaties en woningcorporaties de Evva sluitsystemen. Zo werken we met veel plezier voor Jumbo Supermarkten, La Place, Zeeman (in heel Europa), Sligro, Brezan automaterialen, en voor woningcorporaties zoals bijvoorbeeld Woonstad Rotterdam en Vestia.

Evva cilinders

Evva: Uiterst flexibel

Met Evva bieden we onze klanten sluitsystemen in een maatwerk profiel. Het unieke is, dat wij die systemen zelf bouwen. Maatwerk dus, maar zonder levertijd. Natuurlijk heeft een nieuw, groot systeem een levertijd, maar de naleveringen (extra sleutels voor bewoners, defecte cilinders vervangen, extra cilinder die men vergeten was) kunnen wij à la minute leveren!

Bovendien is het systeem modulair: als wij met de cilinders op locatie komen en er blijkt een maatvoering niet goed, kunnen onze monteurs op locatie cilinders ombouwen naar de gewenste lengte. Extreem flexibel dus.

Snelle levertijd van cilinders/sleutels

Een sluitsysteem is maatwerk en maatwerk heeft een levertijd. Die levertijd is snel een aantal weken. Voor een nieuw systeem is dat soms erg lastig, maar voor naleveringen is het pas echt onpraktisch. Want als de cilinder van de portiekdeur, waar 50 appartementen een sleutel van hebben, defect raakt, heb je dezelfde dag een nieuwe cilinder nodig, met dezelfde sluiting. Die naleveringen op maat zijn vaak een probleem, want die hebben ook de levertijd van enkele weken. Daarom kiezen veel organisaties en corporaties er voor om een enorme voorraad reserve maatwerk cilinders in huis te halen. Je koopt dan eigenlijk 2x het systeem.
Met de systemen van Evva zoals Safe Beveiliging ze aanbiedt is dat niet meer nodig. Safe levert u over het algemeen nog dezelfde dag een nieuwe maatwerk cilinder. Dus geen nieuwe sleutels. Geen voorraad van sleutels. En vooral geen kopzorgen.
Zo gemakkelijk gaat dat bij Safe Beveiliging.

Spoed?

En mocht het onverhoopt toch een keer mis gaan? Safe is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor u.
We repareren uw hang- en sluitwerk dan meteen, maar vooral helpen we u graag uit de brand. Door onze enorme EVVA-expertise komen we altijd tot een oplossing.
Kijk hier voor meer informatie over onze spoeddienst.

Meer weten?

Een van onze vakmensen vertelt u graag alles over de mogelijkheden en adviseert u daarbij meteen. Ook dat is maatwerk.
We zijn bereikbaar per telefoon, email en contactformulier, maar we drinken net zo graag een kopje koffie met u. Dat mag bij ons op kantoor in Barendrecht, maar we komen ook graag langs als dat beter uitkomt. 

Adres

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Neem contact op >
Openingstijden

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we altijd bereikbaar

24/7 Spoedservice

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen bij bedrijven en instellingen te verhelpen.
24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

© 2022 copyright Safe Beveiliging. Alle rechten voorbehouden. Lees hier ons privacy- en cookiebeleid en algemene voorwaarden (Vertaz).