Evva maatwerkcilinders

EVVA investeert onophoudelijk in onderzoek en ontwikkelt op die manier telkens weer nieuwe sleuteltechnologieën. Zo komt EVVA tegemoet aan de continu stijgende eisen op het gebied van beveiliging en organisatie.

Dezelfde dag een cilinder 

Een sluitsysteem is maatwerk en maatwerk heeft een levertijd. Die levertijd is snel een aantal weken. Voor een nieuw systeem is dat soms erg lastig, maar voor naleveringen is het pas echt onpraktisch. Want als de cilinder van de portiekdeur, waar 50 appartementen een sleutel van hebben, defect raakt, heb je dezelfde dag een nieuwe cilinder nodig, met dezelfde sluiting. Die naleveringen op maat zijn vaak een probleem, want die hebben ook de levertijd van enkele weken. Daarom kiezen veel organisaties en corporaties er voor om een enorme voorraad reserve maatwerk cilinders in huis te halen. Je koopt dan eigenlijk 2x het systeem.
Met de systemen van Evva zoals Safe Beveiliging ze aanbiedt is dat niet meer nodig. Safe levert u over het algemeen nog dezelfde dag een nieuwe maatwerk cilinder. Dus geen nieuwe sleutels. Geen voorraad van sleutels. En vooral geen kopzorgen.
Zo gemakkelijk gaat dat bij Safe Beveiliging.

Altijd bereikbaar

En mocht het onverhoopt toch een keer mis gaan? Safe is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor u.
We repareren uw hang- en sluitwerk dan meteen, maar vooral helpen we u graag uit de brand. Door onze enorme EVVA-expertise komen we altijd tot een oplossing.
Kijk hier voor meer informatie over onze spoeddienst.

Safe levert EVVA 24/7 zonder wachttijd

Neem direct contact op

Tom Saarloos technisch adviseur

Tom Saarloos

technisch adviseur

06 83 93 92 36 óf 088-40 88 823

Mail Tom

Snelle service in maatwerk

Het vervangen van een cilinder kon lang duren. Terwijl die tijd er eigenlijk nooit was. Juist daarom heeft Safe naar een oplossing gezicht om snel passende cilinders te kunnen leveren. Het maakt de cilinders geheel in eigen huis. Daartoe is het door EVVA gecertificeerd. Voor de professionele afnemers van Safe betekent dit veel. Ze kunnen er op rekenen dat Safe, waar dat nodig is, nog dezelfde dag een passende nieuwe cilinder kan leveren.

Safe Beveiliging doet dit al bij vele organisaties en woningcorporaties. Hier installeerde én onderhoud Safe de Evva sluitsystemen. Zo werken we met veel plezier voor Jumbo Supermarkten, La Place, Zeeman (in heel Europa), Sligro, Brezan automaterialen, en voor woningcorporaties zoals bijvoorbeeld Woonstad Rotterdam en Vestia.

EVVA sloten assortiment

Uiterst flexibel

Natuurlijk heeft een nieuw, groot systeem een levertijd, maar de naleveringen (extra sleutels voor bewoners, defecte cilinders vervangen, extra cilinder die men vergeten was) kan Safe à la minute leveren!

Bovendien is het systeem modulair: als wij met de cilinders op locatie komen en er blijkt een maatvoering niet goed, kunnen onze monteurs op locatie cilinders ombouwen naar de gewenste lengte. Extreem flexibel dus.

Safe is enthousiast over de snelle service die het op deze wijze kan bieden en klanten zijn dat uiteraard ook. Vastgoedinvesteerders, woningbouw-coöperaties en retailers weten dat ze met EVVA voor kwaliteit kiezen en met Safe voor de service die bij deze kwaliteit  hoort

Adres

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Neem contact op >
Openingstijden

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we altijd bereikbaar

24/7 Spoedservice

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen bij bedrijven en instellingen te verhelpen.
24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

© 2022 copyright Safe Beveiliging. Alle rechten voorbehouden. Lees hier ons privacy- en cookiebeleid en algemene voorwaarden (Vertaz).