EVVA cilinders zonder levertijd

Niet alleen de cilinder van EVVA kunnen we op maat maken, ook de maatvoering van het gehele slot.

EVVA Logo

Neem direct contact op

Tom Saarloos technisch adviseur

Tom Saarloos

technisch adviseur

06 83 93 92 36 óf 088-40 88 823

Mail Tom

Extreem flexibel

Met Evva bieden we onze klanten sluitsystemen in een maatwerk profiel. Het unieke is, dat wij die systemen zelf bouwen. Safe Beveiliging is daartoe door EVVA gecertificeerd. U krijgt dus maatwerk, maar zonder levertijd. Natuurlijk kent een nieuw, groot systeem wel degelijk enige levertijd, maar alle naleveringen (extra sleutels voor bewoners, defecte cilinders vervangen, extra cilinder die men vergeten was) kunnen wij à la minute leveren! Bovendien is het Evva systeem modulair: als wij met de cilinders op locatie komen en er blijkt een maatvoering niet goed, kunnen onze monteurs op locatie cilinders ombouwen naar de gewenste lengte. Extreem flexibel dus.

Unieke EVVA cilinders;
unieke service

Het 3KSplus (3-curvensysteem)van EVVA kenmerkt zich door het unieke en gepatenteerde veervrije werkingsprincipe. Anders dan bij traditionele sluitsystemen worden in 3KSplus-cilinders de vergrendelingselementen via de curvenfrezing op de sleutel bewogen, en niet tegen een veerkracht gedrukt. Tijdens het sluiten wordt de 3KSplus-sleutel in totaal vier keer geanalyseerd – dat is driemaal meer dan bij andere systemen. De veervrije vergrendelstiftfunctie garandeert de hoogste slijtvastheid en bescherming tegen picken. De technologie biedt ontelbare variatiemogelijkheden voor cilindersluitsystemen. Bij deze bijzondere cilinders hoort een bijzondere service. Daarom zijn de vakmensen van Safe Beveiliging speciaal opgeleid om deze cilinders in eigen huis te fabriceren en op locatie nog te modificeren. Neem contact op met Safe en hoor wat er allemaal mogelijk is.

EVVA veilige cilinder

Oplossingen voor de VVE en woningcorporaties

Grote VVE’s en verhuurders besteden het beheer veelal uit aan gespecialiseerde beheerorganisaties. Ook het sleutelbeheer. Dat betekent dat een bewoner voor elke extra of vervangende sleutel bij deze beheerders terecht komt. Dat trekt een zware wissel op deze organisaties. Want sleutels moeten niet alleen geselecteerd en besteld worden, maar ook verzonden en gefactureerd. Speciaal voor deze doelgroep en dit probleem heeft Safe Beveiliging nu nieuwe dienstverlening ontwikkeld. De sleutelaanvraag komt nog steeds bij de beheerder 

(of een VVE-bestuur) binnen maar deze hoeft de aanvraag alleen maar te onderwerpen aan een beveiligingscheck (mag de sleutel door deze aanvrager aangevraagd worden). Daarna kan de mail doorgestuurd worden aan Safe. Die zorgt daarna voor de volledige afhandeling. Het bevestigt de bestelling, vraagt om een gemakkelijke iDeal-betaling, bestelt de sleutel en zorgt voor aangetekende verzending met bezorging in de avond of het weekend. Dat is optimaal ontzorgen. 

10 voordelen van EVVA
EVVA cilinders

EVVA-assortiment

Het EVVA assortiment is omvangrijk. Hieronder kunt u de volledige productcatalogus van EVVA downloaden. Maar ook een folder van EVVA 4KS; de geavanceerde mechanische sleutel van EVVA.

Anti-Snap

Anti-Snap  van EVVA maakt van de toegangsdeur
een onneembare hindernis. Het systeem functioneert heel eenvoudig en uiterst effectief: de cilinder breekt op een gedefinieerd punt af wanneer met geweld geprobeerd wordt deze uit het slot te trekken. De aanval wordt geregistreerd, waardoor de rest van de cilinder blokkeert en onbeweeglijk wordt. Alleen een oorverdovende freesmachine kan nu nog verder helpen.

Adres

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Neem contact op >
Openingstijden

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we altijd bereikbaar

24/7 Spoedservice

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen bij bedrijven en instellingen te verhelpen.
24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

© 2022 copyright Safe Beveiliging. Alle rechten voorbehouden. Lees hier ons privacy- en cookiebeleid en algemene voorwaarden (Vertaz).