EVVA-cilinders zonder levertijd

Met Evva bieden we onze klanten sluitsystemen in een maatwerk profiel. Het unieke is, dat wij die systemen zelf bouwen. Safe Beveiliging is daartoe door EVVA gecertificeerd. U krijgt dus maatwerk, maar zonder levertijd. Natuurlijk kent een nieuw, groot systeem wel degelijk enige levertijd, maar alle naleveringen (extra sleutels voor bewoners, defecte cilinders vervangen, extra cilinder die men vergeten was) kunnen wij à la minute leveren! Bovendien is het systeem modulair: als wij met de cilinders op locatie komen en er blijkt een maatvoering niet goed, kunnen onze monteurs op locatie cilinders ombouwen naar de gewenste lengte. Extreem flexibel dus.

Unieke cilinders; unieke service

Het 3KSplus (3-curvensysteem)van EVVA kenmerkt zich door het unieke en gepatenteerde veervrije werkingsprincipe. Anders dan bij traditionele sluitsystemen worden in 3KSplus-cilinders de vergrendelingselementen via de curvenfrezing op de sleutel bewogen, en niet tegen een veerkracht gedrukt. Tijdens het sluiten wordt de 3KSplus-sleutel in totaal vier keer geanalyseerd – dat is driemaal meer dan bij andere systemen. De veervrije vergrendelstiftfunctie garandeert de hoogste slijtvastheid en bescherming tegen picken. De technologie biedt ontelbare variatiemogelijkheden voor cilindersluitsystemen. Bij deze bijzondere cilinders hoort een bijzondere service. Daarom zijn de vakmensen van Safe Beveiliging speciaal opgeleid om deze cilinders in eigen huis te fabriceren en op locatie nog te modificeren. Neem contact op met Safe en hoor wat er allemaal mogelijk is.

Oplossingen voor de VVE

Grote VVE’s en verhuurders besteden het beheer veelal uit aan gespecialiseerde beheerorganisaties. Ook het sleutelbeheer. Dat betekent dat een bewoner voor elke extra of vervangende sleutel bij deze beheerders terecht komt. Dat trekt een zware wissel op deze organisaties. Want sleutels moeten niet alleen geselecteerd en besteld worden, maar ook verzonden en gefactureerd. Speciaal voor deze doelgroep en dit probleem heeft Safe Beveiliging nu nieuwe dienstverlening ontwikkeld. De sleutelaanvraag komt nog steeds bij de beheerder (of een VVE-bestuur) binnen maar deze hoeft de aanvraag alleen maar te onderwerpen aan een beveiligingscheck (mag de sleutel door deze aanvragen aangevraagd worden). Daarna kan de mail doorgestuurd worden aan Safe. Die zorgt daarna voor de volledige afhandeling. Het bevestigt de bestelling, vraagt om een gemakkelijke iDeal-betaling, bestelt de sleutel en zorgt voor aangetekende verzending met bezorging in de avond of het weekend. Dat is optimaal ontzorgen. De eerste contracten zijn dan ook al getekend.

© 2017 copyright Safe Beveiliging. Alle rechten voorbehouden. Lees hier ons privacy- en cookiebeleid