Het draadloos gemak
van Salto sloten

Het programmeren van Salto is relatief eenvoudig. Toch zien we dat organisaties er vaak voor kiezen om het technisch en functioneel beheer van de installatie bij Safe Beveiliging neer te leggen. Zo worden zij volledig ontzorgd en maken ze optimaal gebruik van de mogelijkheden die Salto biedt. 

Bel de échte Salto-specialist

nieuwe%20foto%20marc

Tom Saarloos

technisch adviseur

06 83 93 92 36 óf 088-40 88 823

Mail Tom

Salto sloten zonder bekabeling

Safe Beveiliging kent het voorbehoud dat veel mensen hebben bij elektronische toegangsbeveiliging. Meestal moet daarvoor immers iedere toegangsdeur in een complex bedraad worden. Dat levert vaak technische uitdagingen op en in alle gevallen hoge kosten. Salto werkt anders. Salto biedt een platform voor toegangscontrole waarmee u gemakkelijk en zonder breekwerk een toegangscontrolesysteem kunt opzetten.

Binnen het Salto XS4 systeem kunt u heel gemakkelijk functionaliteiten toevoegen aan uw systeem. Denk aan het toevoegen van gebruikers/tags, deuren, groepen gebruikers, tijdschema’s of zones binnen uw gebouw. Bij het SALTO XS4 data-on-card-toegangscontrole kunt u vervolgens, praktisch zonder bekabeling, op afstand het totale gebouw programmeren en controleren. Dat gebeurt via het SALTO Virtual Network (SVN).

Salto XS4

Via dit virtuele netwerk kunnen de elektronische stand-alone deurbeslagen informatie lezen vanaf de elektronische ID-sleutels die in omloop zijn. De sleutel is hier dus tevens de drager van de informatie en de gebruiker zelf creëert door gebruik op diverse plaatsen het netwerk. Wijzigingen in de data worden in het systeem opgenomen via online SVN IP-toegangspunten die Safe her en der in het gebouw op strategische plaatsen kan plaatsen.

Salto is veel meer dan een zeer doordacht systeem. De implementatie vraagt om visie op toegangsbeheer en zeer doordacht gebruik. Alleen dan haalt u optimaal voordeel uit de Salto systemen. Geen wonder dat steeds meer bedrijven, woningbouwstichtingen en scholen juist bij Safe Beveiliging aankloppen voor advies en een plan van aanpak.


Salto Systems logo
Salto XS4 systeem

Vragen over de systemen van Salto?
Bel ons vrijblijvend. Mark van Lieshout is hiervoor rechtsreeks bereikbaar: 088-4088863
Of mail naar: m.vanlieshout@safe-beveiliging.nl

Salto sloten

Over Salto

In 2001 werd door een team van beveiligingsspecialisten het bedrijf Salto opgericht in het Spaanse Oiartzun. Het doel was duidelijk: een toegangscontrole systeem van wereldklasse ontwikkelen dat eenvoudig is in gebruik en uiterst efficiënt. Met dit systeem moeten gebruikers de mogelijkheid hebben om de toegang van gebouwen naar behoefte te controleren en om al hun deuren te beveiligen zonder ingewikkelde en dure bekabeling. Een dergelijke oplossing moest eenvoudig zijn in installatie en configuratie, kostenefficiënt, betrouwbaar en zich kenmerken in het gemak waarmee aanpassingen naar veranderende eisen gedaan kunnen worden.

Safe Beveiliging heeft het systeem van Salto direct toen het in Nederland geïntroduceerd werd, uitgebreid getest en daarna geïmplementeerd bij veel van haar relaties. In het afgelopen decennium heeft Safe Beveiliging veel ervaring gekregen met de Salto sloten. Geen bedrijf in Nederland heeft zoveel ervaring met de implementatie hiervan en kan u werkelijk ontzorgen bij de introductie. Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek of lees meer over de systemen van Salto.

Adres

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Neem contact op >
Openingstijden

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we altijd bereikbaar

24/7 Spoedservice

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen bij bedrijven en instellingen te verhelpen.
24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

© 2022 copyright Safe Beveiliging. Alle rechten voorbehouden. Lees hier ons privacy- en cookiebeleid en algemene voorwaarden (Vertaz).