nemef

Corona: Safe kiest voor veiligheid

Safe Beveiliging neemt de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus uiterst serieus. We willen vermijden dat Safe-medewerkers elkaar dan wel relaties aansteken met dit besmettelijke virus. Daarom is een aantal heldere maatregelen genomen. Daarmee willen we helpen het virus in te dammen en tegelijkertijd de dienstverlening, die in sommige gevallen cruciaal is, in stand houden.

We beperken tot eind maart onderling contact: een aantal medewerkers blijft op kantoor werken, een aantal medewerkers komt absoluut niet meer op kantoor. Ook monteurs hebben zo min mogelijk contact met elkaar. Er zijn wel opdrachten waar twee monteurs tegelijk werken en er worden er ook twee monteurs opgeleid, maar verder worden contacten vermeden. Zelfs het verzamelen van materialen gebeurt in aparte shifts. Lunchen gebeurt ook in aparte groepjes.

We nemen stringente hygiënemaatregelen: Monteurs wassen hun handen voor én na ieder bezoek aan de klant. Daarvoor hebben zij in de bus ook eigen was-faciliteiten. Ook na ieder bezoek van een klant aan de balie, wassen de medewerkers hun handen zeer zorgvuldig. Handen geven laten we achterwege. Medewerkers die verkouden zijn of die koorts hebben, blijven thuis.

In principe geldt bovenstaande tot eind maart. Als er nieuwe situaties ontstaan, houden we u uiteraard op de hoogte.

Met vriendelijke groet,

Jacqueline Beer
Directeur Safe Beveiliging

 
webbanner
placeholder imagesafe%20corona%201.jpeg
 
safe%20corona 3.jpeg

Aanvullende maatregelen

Wie ‘safe’ in de bedrijfsnaam heeft staan, neemt veiligheid serieus. En wie goed nadenkt over Corona ook. Dus heeft Safe Beveiliging op 20-3 aanvullende veiligheidsmaatregelen genomen bij haar verkoop- en adviesbalie. Vandaag zijn daar plexiglas-schermen opgehangen die helpen voorkomen dat onze medewerkers besmet raken of anderen besmetten. Dit in aanvulling op alle andere maatregelen die al genomen zijn. Het contact is op deze manier net iets minder warm en persoonlijk, maar we rekenen op uw begrip voor onze keuze.

Adres

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Neem contact op >
Openingstijden

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we altijd bereikbaar

24/7 Spoedservice

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen te verhelpen. 24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

© 2018 copyright Safe Beveiliging. Alle rechten voorbehouden. Lees hier ons privacy- en cookiebeleid en algemene voorwaarden (Vertaz).