Advies toegangssystemen & -controle

Ik sta voor u klaar!

Neem contact op met Safe Beveiliging

Jacqueline Beer

Directeur van Safe Beveiliging

06 53 89 82 38 óf 088 40 88 871

Mail Jacqueline

Jarenlange expertise

Het begint allemaal met een goed advies. Safe Beveiliging staat bekend om het feit dat het ambachtelijk vakmanschap koppelt aan enorme expertise. En met de expertise begint het. Safe Beveiliging kan bedrijven, instellingen, scholen, retailketens en woningbouwverenigingen adequaat adviseren op het gebied van toegangsbeveiliging en toegangscontrole. Safe heeft niet alleen de technische kennis in huis, het brengt ook vele decennia aan gebruikservaring mee. Het weet wat werkt in de dagelijkse praktijk en weet ook, dankzij haar eigen onderhoudsdienst, hoe specifieke producten zich in het gebruik houden.

Het advies van Safe Beveiliging over uw toegangsbeveiliging beperkt zich dus zeker niet tot het delen van boekenkennis. Safe heeft jarenlange expertise en wil niets liever dan die met u delen. Daarnaast houdt het bedrijf ook alle innovaties scherp in het oog en toetst deze op hun bruikbaarheid en duurzaamheid. U mag hier volledig op de expertise van Safe vertrouwen.

Meer dan alleen een slot vervangen

Juist op het moment dat de toegangsbeveiliging of -verlening complex wordt, ervaart u de expertise van Safe. Er zijn meer partijen die een slot kunnen vervangen, maar er zijn er maar weinig die dat ook autonoom binnen een gehele woonwijk kunnen doen, waarbij het alle contacten met de bewoners onderhoudt. Om maar een voorbeeld te noemen. Safe Beveiliging is ook uw partner als u als individu of als VVE of corporatie aan de slag wilt met het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Laat Safe u adviseren.

Safe is ook uw adviseur rond het
Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Advies in toegangssytemen door de experts van Safe
Advies in toegangsbeveiliging: met de experts van Safe beveiliging altijd de juiste oplossing
Adres

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

088 40 88 800
info@safe-beveiliging.nl

Neem contact op >
Openingstijden

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

In noodgevallen zijn we altijd bereikbaar

24/7 Spoedservice

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen bij bedrijven en instellingen te verhelpen.
24 uur per dag, 7 dagen per week.
Kijk hier voor de details.

© 2022 copyright Safe Beveiliging. Alle rechten voorbehouden. Lees hier ons privacy- en cookiebeleid en algemene voorwaarden (Vertaz).