Nieuws van Safe Beveiliging

Praktische oplossing voor sleutelbeheer VVE

Grote VVE’s en verhuurders besteden het beheer veelal uit aan gespecialiseerde beheerorganisaties. Ook het sleutelbeheer. Dat betekent dat een bewoner voor elke extra of vervangende sleutel bij deze beheerders terecht komt. Dat trekt een zware wissel op deze organisaties. Want sleutels moeten niet alleen geselecteerd en besteld worden, maar ook verzonden en gefactureerd. Speciaal voor deze doelgroep en dit probleem heeft Safe Beveiliging nu nieuwe dienstverlening ontwikkeld. De sleutelaanvraag komt nog steeds bij de beheerder (of een VVE-bestuur) binnen maar deze hoeft de aanvraag alleen maar te onderwerpen aan een beveiligingscheck (mag de sleutel door deze aanvragen aangevraagd worden. Daarna kan de mail doorgestuurd worden aan Safe. Die zorgt daarna voor de volledige afhandeling. Het bevestigt de bestelling, vraagt om een gemakkelijke iDeal-betaling, bestelt de sleutel en zorgt voor aangetekende verzending met bezorging in de avond of het weekend. Dat is optimaal ontzorgen. De eerste contracten worden dan ook binnenkort getekend.

Bellen zonder doorverbinden

Binnenkort is Safe Beveiliging telefonisch bereikbaar via een nieuw (088)-nummer. Dat heeft als belangrijk voordeel dat u vanaf dat moment alle medewerkers van Safe direct, zonder tussenkomst van een telefoniste, bereiken. Als u Mike wilt spreken aan de balie, of Ronnie voor een bestelling kan dat straks dus snel en probleemloos. Wat ons betreft weer een nieuwe stap in klantvriendelijkheid. Uiteraard krijgt u nog bericht over de exacte datum en over de directe nummers die u kunt gaan gebruiken.

Salto Space-software eenvoudig beschikbaar 

Voortvloeiend uit het B@S-principe heeft Safe gekozen om de nieuwste SALTO Space-software op een eenvoudigere manier beschikbaar te maken voor de klanten die ook zelf nog beheer uit willen voeren op het SALTO-toegangscontrolesysteem.

De meest voorkomende manier voor een veilige verbinding is het opzetten van een VPN-verbinding (Virtual Private Network). Dit vereist echter een flink aantal aanpassingen binnen de infrastructuur van de eindgebruiker. Er dient daarover overeenstemming plaats te vinden met de ICT-provider. Deze eigen, of externe ICT-dienst heeft meestal de volgende ‘bezwaren’:
- Vreemde apparatuur op hun netwerk;
- Bij storing of uitval wordt de ICT’er opgezadeld met dit probleem, wat veelal voor de ICT’er niet op te lossen is;
- Er moet veelvuldig software op één of meerdere werkstations geïnstalleerd worden.
- Updates moeten per werkstation worden uitgevoerd;

Samengevat vraagt een dergelijke oplossing veel van de ICT-dienst en is het veelal gewoonweg niet mogelijk door een scala aan beperkende eisen op de eigen infrastructuur.

Safe haalt deze problemen weg!

Alle online componenten kunnen gekoppeld worden op het eigen netwerk of een dedicated netwerk, speciaal aangelegd voor het toegangscontrolesysteem. Alle verbindingen komen, via onze eigen breedbandverbindingen, binnen op onze eigen applicatieservers. Deze applicatieserver wordt speciaal voor de klant aangemaakt en beheerd.

Vanuit de applicatieserver ‘publiceren' wij de SALTO-toepassing als een unieke webpagina die vanaf elke internetaansluiting, waar ook ter wereld te benaderen is via een Internet Explorer Browser. Om dit veilig te laten verlopen heeft Safe een SSL certificaat (Secure Sockets Layer) op deze website. Dit zorgt voor een versleutelde privé-weg over het internet. De informatie is versleuteld en is niet te onderscheppen door derden.

De eindgebruiker kan dus thuis, onderweg, op locatie, of waar dan ook bij zijn sleutelbeheer. Gewoon via internet. Er hoeft immers geen software geïnstalleerd te worden.

Ideaal voor vastgoedbeheerders, makelaars, facilitaire diensten etc.

Adres

Zwolseweg 40/46
2994 LB Barendrecht

0180 654 555
info@safe-beveiliging.nl

Openingstijden

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

24/7 Spoedservice

Het serviceteam van Safe Beveiliging staat op elk moment van de dag paraat om storingen te verhelpen. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Nieuws

Grote VVE’s huren vaak een beheerorganisatie in voor bijvoorbeeld sleutelbeheer. Safe biedt nu speciaal voor deze organisaties nieuwe diensten aan.